VK är på valoffensiven nu:)

I dag ger vk.se oss väljare möjlighet att tycka till om vad vi anser vara valets viktigaste kommunala fråga. De har tydligen ett webbformulär med färdiga frågor för olika kommuner. Jag hittade inte igen det men det spelar ingen roll. Jag skrev en kommentar till vk.se i stället vilken löd enligt följande:

”Men snälla VK. Den frågeställningen är helt ointressant för oss i Sorsele i alla fall! Tycker då jag. För oss/mig vore det mera intressant att veta vilka partier och vilka personer det finns att rösta på i höst! Ställ hellre motsvarande fråga till våra politiker! Om det finns någon att ställa frågan till!?

Personligen är jag mest nyfiken på vad eventuella yngre politiker har för visioner om Sorsele och framtiden. Partifärg kvittar! Och redovisa svaret för oss här under vk.se/sorsele. Men se till att de själva (om ni nu hittar några) godkänner det ni tänker redovisa.

Om våra politiker vill veta vad vi väljare tycker kan de själva ta reda på det! vk.se är ett utomordentligt forum att kommunicera på. Det skall ni på VK ha credit för:)

 

Tack på förhand”:)

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.