Ubåtsjakten = Sverige med i NATO?

I helgen tror jag det blev klart med att Sverige snarast ska med i NATO. Man pratar bara om en rysk u-båt, och visst kan det finnas många anledningar till att det är så, men det finns andra intressen också tror jag. Jag tror att Nato jättegärna vill få med Sverige. Alltså skulle detta mycket väl (utifrån den teorin) lika väl kunna vara något arrangerat av Nato för att visa svenska politiker och det svenska folket att nu är det Natodags. Alternativt är det en ”vink” från det svenska försvaret till de svenska politikerna och det svenska folket. Man behöver mera pengar och vill gå med i Nato.

Oavsett vilket av dessa tre alternativ det handlar om så tror jag Nato kommer att stå högt upp på politikernas lista hädanefter. En sak jag inte riktigt förstår är varför bilden var så dålig att det inte syns vad det är.

I slutändan antar jag att man inte kommer att kunna bevisa någonting alls. Men den där ryskägda oljetankern NS Concorde beter sig ju lite mystiskt! Ja vi får väl se vad som händer:)

En kommentar

 1. Per-Ola Moström

  Det är väl inte konstigt att en rysk tanker ligger ute och snokar. Dom får sig stora skratt över hur svenska militärer jagar minkar eller lyssnar på sill-fisar. Och så får dom ju se hur få båtar sverige har!
  Det är ju bara att räkna!

  Skulle ryssar vara intresserade av Sverige är tipset:
  1. Ta en turistresa till Stockholm.
  2. Hyr en båt och kör ut i skärgården (det finns inga stängda platser där)
  3. Se på alla kala kobbar i lugn och ro!

  Funkar inte det:
  Kolla in Google Earth.
  Där ser man i DETALJ vad som finns i Stockholms skärgård!

  Amerikanska militärer får se ALLT militärt i Sverige. De flyger över Sverige regelbundet. Övar här. Fäller övningsbomber här! Tro 17 att högern vill ha in Sverige i Nato!

  Vi har varit neutralt i över 100 år och det har funkat! Nu vill man att Natobaser ska var i Sverige!
  Fy 17!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.