Trainee i stället för riktiga jobb!!! Heja Sverige!!!

Det HÄR har inte Löfven och framför allt Botniabanabyggarn´Sjöstedt förstått!!! Jag undrar hur mycket skatteintäkter de kommer att förlora med sin politik? Fast de har ju lovat att öka sysselsättningen! Hurdå?

Magdalena Andersson sa i onsdags i samband med att budgeten presenterades att exporten skulle öka! Hur tänker hon/de då? Den enda export jag kan tänka mig kan öka med samarbetet med Mp är el. För nu blir det väl vindsnurror överallt är jag rädd för. Om det inte är så att hon tänker att man kan exportera tillväxtmotståndarna – V och Mp. Men Sjöstedt skulle nog inte vara välkommen till Putin. Jag tänker självklart på FATTA-tatueringen:)

Nämen skämt åsido jag är bekymrad för kommande mandatperiod. Blir det mera pengar för Landstinget nu vilket Peter Olofsson lovade bara S skulle få makten i Sverige. Jag tvivlar! Jag förstår baske mig inte hur regeringen tänker finansiera allt de nu lovat. Maria Kristoffersson (C) skriver i sin blogg just om detta. Och hon har väl lite insyn i alla fall.

Och så Norrbotniabanan på allt detta. Även om det handlar om en förstudie initialt (5 -10 år?) så antar jag en sådan i sig är rätt kostsam.

Att rusta upp järnvägen – den befintliga – tycker jag dock är jättebra. Jag tycker även att staten borde ta tillbaka själva trafiken. Tror att det finns multum med pengar att spara där. Jag brukar hjälpa en bekant med tågbiljett från Storuman till Borås. SJU biljetter blir det! SJU olika operatörer på den sträckan vilka gemensamt ska få logistiken att stämma! Hujeda mig:(

Trevlig helg:)

2 kommentarer

 1. Oscar

  Såg att Bert Karlsson kommer att utvidga sitt engagemang i asylboende i Västerbotten.
  Med ca 200.000 nyanlända per år till Sverige, kommer en asylindustrin i framtiden att bli den stora tillväxtmotorn. Fantastiskt mycket jobb kommer att skapas i samband med bostadsbyggande, undervisning i svenska och hemspråken samt vård och omsorg för sjuka och gamla.
  Bert Karlsson är entreprenör och har naturligtvis sett möjligheterna som kommer att öppnas för den driftige

  • Carl-Axel Otterhall (inläggsförfattare)

   Hej Oscar. Visst, Bert Karlsson har näsa för affärer. Och många fler än han satsar på flyktingmottagande. Så det måste gå att göra pengar där. Annars vore det nog inte så många entreprenörer som skulle vara i den branschen:) Och de skapar massvis med riktiga jobb vilket ju är jättebra:) Undrar hur uthålliga och intresserade de blir om de inte får göra vinster i sin verksamhet?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.