Jag bävar för att bli sjuk!!!

Karin Lundström, Peter Olofsson, Robert Winroth…ja hela patrasket i S, Mp och V som styr Landstinget i vårt län. PACKA IHOP OCH STÄLL ERA PLATSER TILL FÖRFOGANDE FÖR ANDRA!!! OMGÅENDE!!!

Vad jag syftar på nu? Jo detta. Och det finns fler artiklar i anslutning till den artikeln. För er som inte kan läsa vk.se/plus handlar det om följande ”Gunilla Björnfot vill veta om landstingsrådet Karin Lundström (S) tar ansvar för ifall hon hinner dö i väntan på sin cancer- operation. Det är en fråga som Lundström har svårt att ge något besked om. Den långa väntetiden tycker hon dock är konstig”. Följer hon inte med i media åtminstone?

Karin Lundström försvarar sig också med att ”Det här är ingenting som är specifikt för Västerbotten”. Sedan tillägger hon ”Ja, vi har väl alltid ett ansvar ytterst någonstans för det mesta. Men om du tittar på personalsituationen så är inte det en Västerbottensfråga enbart”. Så var det med det ansvaret!!!

Vad jag är less på svaret – ”men om du tittar på personalsituationen så är inte det en Västerbottensfråga enbart”. Det tycker jag talar sitt tydliga språk för att man INTE tar sitt ansvar för det uppdrag man har. Vem har hon tänkt ska lösa problemen vi har i sjukvården här i Västerbotten? Pappa SOSSE???

Bra av Gunilla Björnfot, i den situation hon befinner sig i, att via media ställa sin raka fråga till Karin Lundström. Jag antar att det är fler än hon som velat ställa den frågan men som tyvärr inte hann.

Finns Peter Olofsson och Robert Winroth kvar i landet? Någon som vet? Varför är det så tyst från dem i denna kris som Landstinget nu befinner sig i? Har de äntligen förstått vad de ställt till med och flytt eller har de inte förstått att vårdköerna växer, att personal slutar och att avdelningar stängs på grund av det, att rehab i många fall numera sker i hemmet och så vidare. Eller är de lika förvånade som Karin Lundström är inför den långa kön för canceroperationer. KAN INGEN INFORMERA DEM!!! Ifall de har svårt att ta till sig av tal eller skrift så kan väl någon försöka att rita en teckning! Det finns ju en uppsjö av kommunikatörer inom VLL. Någon måste väl ändå kunna få dem att förstå hur illa ställt det är nu. Det är inte bara cancerpatienter som drabbas!

Anders Sylvan, vår landstingsdirektör, verkar i alla fall försöka lugna oss utifrån just denna mediarapport. ”Nu har en kommission tillsatts för att ta reda på hur problemen med provsvarens långa väntetider ska åtgärdas”. Under tiden den där kommissionen grubblar hinner fler sjuksköterskor sluta och fler avdelningar stänga misstänker jag. Det kanske är i den kommissionen Olofsson och Winroth sitter nu. Och kommer att göra resterande tid av denna mandattid. Fram till det är dags för ny valpropaganda inför 2018 kan man tänka. Då startar de upp sina bloggar igen, medverkar i media och lovar ”guld och gröna skogar” bara man röstar på dem. Undrar om de kan lura sina väljare en gång till?

Om jag drabbats av politikerförakt? JUPP!!!!! Och mycket tack vare våra värdelösa Landstingspolitiker! Har Winroth rivit sjukstugan i Dorotea ännu?

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.