Nu har ni missat något igen Sorselebor!

I september 2014 missade ni Ahlberg, Ek och Roswall. En trio i världsklass som uppträdde i Sorsele under Folkmusikfestivalen. Det var så fruktansvärt bra…men tyvärr missade Sorseleborna i stort, upplevelsen av detta.

Nu har det hänt igen. En duo även de i världsklass, Hazelius Hedin, uppträdde på onsdag kväll på Filadelfia i Sorsele. Ännu ett fantastiskt arrangemang av Sorsele Folkmusik och Dansförening. Och vilken fantastisk lokal detta är akustiskt sett för denna typ av musik. Men var är publiken? Sitter man hemma och anser att inget händer i Sorsele samtidigt som artister på världsklassnivå uppträder i samhället?

Personligen hade jag, när jag flyttade hem till Råstrand från Umeå, på långa vägar inte förväntat mig att man skulle få möjlighet att uppleva uppträdanden på denna otroligt höga nivå. Ett jättestort tack till Carina Bergström med crew för att ni finns och det fantastiska jobb ni gör. Synd att Sorseleborna inte tar till vara på de fantastiska upplevelser ni serverar dem.

2 kommentarer

 1. Gun Rehnman

  Men Hej Carl-Axel. Vi gjorde LAPP-LISA i Sorsele vackra Kyrka i söndags, och saknade dig…var var du??

 2. Carl-Axel Otterhall (inläggsförfattare)

  Men hej på dig goa Gun;) Det hade jag ingen aning om. Information du vet…..Jag kan tänka mig det var affischer i Sorsele och så Fb. Jag läser inte anslagstavlorna i Sorsele de gånger jag är där och jag undviker Fb. Men ”alla andra” är ju på Fb så jag hoppas att ni hade bra med folk.

  LAPP-LISA? Anna-Lisa Öst?

  ”Vi gjorde Lapp-Lisa”. Vilka är ”vi”?

  Oj det blev några frågor av det hela men jag blev ju nyfiken:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.