VLL verkar ha god ekonomi…

…eller varifrån tar man bonuspengarna till barnmorskorna som man nu verkar dyrt ha köpt in för att rädda sommaren på BB i Umeå? FÖR VÅRA SKATTEMEDEL SÅKLART! Eller finns det andra pengar?

Peter Olofsson, Robert Winroth, LiseLotte Olsson och Karin Lundström: AVSTÅ ERA PERSONLIGA LÖNER, FINANSIERADE AV VÅRA SKATTEPENGAR, I NÅGRA MÅNADER FÖR ATT FINANSIERA DET ELÄNDE NI PERSONLIGEN STÄLLT TILL MED! Och det enbart för att rädda upp BB-avdelningen i Umeå i sommar. Så illa som ni sköter er uppgift så borde ni vara återbetalningsskyldiga oss alla skattebetalare era löner för hela den tid ni suttit och raserat sjukvården i länet!

Ni bevisar hela tiden att ni INTE är kapabla att leda sjukvården i länet – det börjar finnas allt för många exempel som helst på det nu!!! Har ni läst revisionsrapporterna och förstått dem? VARFÖR AVGÅR NI INTE OCH STÄLLER ERA PLATSER TILL FÖRFOGANDE?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.