Nu har (S) visat sitt rätta jag igen – inte VLL denna gång

De som följer lokal media har förmodligen inte missat Studiefrämjandet i Umeå och hur de tillskapat sig flera miljoner genom medveten felaktig redovisning. Jättebra att detta fusk uppdagats anser jag. Nu har reaktioner kommit från Kulturnämnden i Umeå (S) – man ställer in betalningarna till ALLA studieförbund under tiden fallet med Studiefrämjandet undersöks!

Men så typiskt socialdemokrater! ”Gör ett studieförbund fel – gör alla studieförbund fel”! ”Kör en person BMW – ska alla göra det”! Eller ”om ett privatföretag inom vård/omsorg går med sådan vinst att man kan placera pengar utomlands – ja då gör alla privata företag det”. Varför drar sossar alla över en kam? Det har jag aldrig begripit! Varför vägrar man som socialdemokrat (och V) att se individen, det enskilda företaget, den enskilda organisationen eller vad det månde vara och fokusera på just det? Göran Persson (S) hade exakt samma syn på elever när han kommunaliserade och raserade skolan – ”alla elever är lika”!

Självklart skall man stoppa utbetalningarna till Studiefrämjandet efter vad som framkommit och SNABBT utreda vad som egentligen hänt. Det vet vi inte riktigt ännu. Men varför stoppar man utbetalningarna till de andra studieförbunden? HELSJUKT!!! Vad har de andra studieförbunden gjort för fel Tomas Wennström (S) ordförande i Kulturnämnden?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.