”Tuff sommar har spräckt budgeten” (Landstinget naturligtvis)

Smaka på den rubriken!

Jag blir på riktigt kräksjuk när jag hör/ser Peter Olofsson beklaga sig! Vad duger den karln och hans parti till inom vården? Och hans gelikar inom VLL – Mp + V.

Rubriken är helt felaktig! Den borde i stället vara:

”Inkompetenta politiker som försörjs av väljarna spräcker Landstingets budget”!

 

Jo det är hårda ord men absolut berättigade. Vi kan bara inte vara tysta längre och låta dem dels leva gott på våra skattepengar samtidigt som de inte klarar av sitt uppdrag.

Det finns bara en enda lösning på krisen inom VLL! Och S, Mp och V har den med Peter Olofsson i spetsen: PACKA IHOP OCH STÄLL ERA PLATSER TILL FÖRFOGANDE!!! UTAN AVGÅNGSVEDERLAG!!! Eller det absolut bästa vore att förstatliga vården! Ja även skolan och omsorgen!

Tyvärr verkar regering och riksdag blunda för det haveri som våra regionala/lokala politiker skapat. NU FÅR DET VARA NOG!!! Personer ska inte kunna väljas av folket till samhällets viktigaste poster. Varför diskutera storregion? En sådan kommer inte att kunna rädda er! I förrgår hölls en stor nationell demonstration. Jag tror inte att våra Landstingspolitiker förstått innebörden i den. Och att det är de som är orsaken till den!

PETER OLOFSSON, ROBERT WINROTH OCH LISELOTT OLSSON:

ta nu era respektive partikamrater i VLL i hand och lämna stället omgående!!! Det ska väl inte behöva gå så långt att vi får en ny Ådalen -31 situation i Umeå. Detta är inget hot men det ”kokar” utanför Landstingshuset och i hela länet!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.