Mycket intressant – och positivt

Har just läst artikeln om Wedo Systems i Gargnäs. Underbar läsning. Vi behöver nya/ännu fler entreprenörer i glesbygden. Jag gillar Andrés vision och tänk. Samt att utgå från råvaran som finns lokalt.

Dock pekar han på det stora problemet vilket väl finns för de flesta entreprenörer – att nå ut på den internationella marknaden.

Men det bör väl inte vara ett oöverkomligt problem. Vi har ju REGION VÄSTERBOTTEN!!! De ska ju ha kompetens, kontaktnät och framför allt har de betalt för att hitta marknader och kontakter för sådana som André och Wedo. De har ju till och med ett kontor på Kungsgatan 60 i Stockholm där de kan sammanföra leverantörer och kunder. Samt bistå med tolkar om så krävs. Eller hur?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.