Dagens outfit

DSC_0119Har hört att man kan tjäna grova pengar på att informera på sin blogg om vad man har för kläder på sig. Så det tänkte jag göra nu.

På bilden till höger ses en lite casual outfit som passar bra att byta om till efter en hetsig dag på kontoret. Som överdel bär jag en läckert limegrön ”3 st för 100”-T-shirt från Stadium, köpt häromåret. Byxorna är ett par fina mellangrå mjukisbyxor av märket ”Tuxer Basics” från en av stans mer trendsättande butiker, Klädhuset på Mariedal, också från häromåret, de är rätt nya alltså. Under dessa finns kallingar även de från Klädhuset och på fötterna sitter strumpor från Dressman.

Under den mer uppklädda delen av dagen, alltså på konsultkontoret i city, bars jeans av Kappahls eget märke och en ”Redwood Outdoor Sportswear”-tröja från Stadium. Tröjan gick bra att använda även inomhus och utan att utöva någon sport.

Sponsorer, välkomna att höra av er!

8 kommentarer

 1. Helena Nilsson Springare

  Jag måste säga att dagens outfit alltid är passande när den serveras med lite humor och ironi *skrattar*

  Hoppas det dyker upp några passande sponsorer 😀

 2. Amanda Holmes

  Good morning customers! Experts from payforessay.net company continue working with you making changes until you are fully satisfied with how your work reads. We offer services for ghostwriting for both students and professional academics alike.

 3. Liam Maison

  Writing research paper covers a wide array of subjects in college or university. Students must complete a thesis to prove their comprehension abilities on a writemyessays.org specific subject discipline. Thus, we offer assistance in numerous subject disciplines

 4. Diana Flow

  We offer online help with homework tasks, five paragraph narrative essay papers writing and other 24/7. Therefore, you can get in touch with us even at night time. You are welcome to have a few minutes and our writers will accomplish all responsibilities instead of you. You could contact us via the special page on a website, too.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.