Om att rappa och elda bilar, samt filytefel

Kommer hem, och tittar på SVT:s förstasida. Man toppar med två riktiga godbitar. Först ännu en sverigedemokratisk kommunpolitiker som inte kan uppföra sig bland folk. Kommundirektören anser att SD-mannen är ett arbetsmiljöproblem och har portat honom från kommunhuset. http://www.svt.se/nyheter/regionalt/tvarsnytt/han-ar-ett-arbetsmiljoproblem

Och så skoldirektören som uttalat sig om rappare, och inte bara det… http://www.svt.se/ug/rektorn-man-maste-skydda-de-fina-eleverna Man vet inte om man ska skratta eller gråta, man hoppas ju bara att det här synsättet inte är särskilt vanligt bland skolcheferna. Och så undrar jag vad reportern tänkte. ”Jävlar vilket uttalande, hoppas han säger mer, och att inte batterierna tar slut just nu 🙂 ” Kanske ska titta på Uppdrag granskning i kväll.

Vi hade förresten ”problem med den centrala filytan” på jobbet idag. Vet inte riktigt var den sitter men sådant får till följd att ingen kan jobba. Antar att några IT-tekniker får jobba övertid nu. Hoppas på en blank och fin nylagad filyta i morgon.