Adventsstök och dejtingproblem

Inget blogginlägg på tre veckor…på det viset blir det inga sponsorpengar…skärpning!

Första snön har kommit, det är första advent och första december. Dags att pynta! Nu är inte julpynt min grej men adventsstjärnor och ljusstakar brukar åka fram. Och så fick jag stor längtan efter saffransbullar. Så en tur till affären i decemberskymningen och på med degkrokarna och nu är degen på jäsning. Nu ska åtminstone någon av ungarna jagas upp från Halo/Skyrim/Modern warfare och göra lite nytta!

— två timmar senare —

Tre stjärnor och två adventsstakar glimmar i fönstren. Saffransbullarna är producerade och provsmakade tillsammans med en festlig alkoholfri glögg gjord på koncentrat från Saturnus. Och skottlossningen från tonårsrummet är återupptagen.

Snart blir det söndagsmys med jultacos dvs vanliga tacos med julmust. Kanske man skulle blanda kardemumma i köttfärsen också? Och byta till julgardiner. Jag har faktiskt julgardiner som jag vissa år hänger upp i köket. Men då blir det nog överdos av jul.

Det var advent, nu till dejtingen. Pratade i telefon med en nätdejt igår efter en tids sporadisk mailväxling. Tornedaling boende i Umeå, trevlig framtoning och fördelaktigt utseende, enligt de suddiga bilderna på sajten. ”Tyvärr så måste jag väl tala om att jag inte alls bor i Umeå som jag skrivit, jag bor i Luleå och hade tänkt flytta till Umeå, men det verkar inte bli så”. Dumt. Men är det inte cykelavstånd då får det vara, oavsett trevlig/snygg/kanske-till-och-med-intresserad-av-mig.