Chi San – det äckligaste som finns?

Punkt.

Jag började nog i fel ände. Nåväl. Min hustru såg reklamen för detta beprövade naturläkemedel och blev ivrig och ville ha det. Det sades enl. reklamen vara "uppiggande". Det följde då med på min nästa inköpslista. Så stod det då där, på vitamin- och huskursavdelningen på ICA Maxi. En liten brun flaska för 89 SEK. Hade jag druckit kaffe on the fly hade jag bergis satt det i halsen. Nu var jag emellertid torr i mungipan och drog mest en bitter suck. Nåväl. Den fick hamna i varukorgen, bara så hon fick prova.

Då hon samma kväll tog det för första gången. Direkt efter gav hon ifrån sig surmulna ljud och klagade högt och gällt på att det var det äckligaste hon satt i sig. Hon kunde inte beskriva, men så var det. Ville jag ha? Nej tack. Nåväl. Ikväll bestämde jag mig för att jag ändå skulle ta och prova och ta mig en sån där liten plastkopp. Mest så jag kan lägga det bland things of Been there, done that-natur. Så, jag drack slurken för sisådär fem minuter sen. Inte så gräsligt som jag hade tänkt mig. Mest bara en allmän surmulen smak. Inget mer, inget mindre.

Nåväl. En gång är okej, men aldrig mer. Kommer heller aldrig mer att köpa den där dyra flaskan. Inkotinko är nu även hon väl införstådd med att det hela var reklam-lurendrejeri från allra första början. Nånting som jag då visste, hela tiden. Nåväl. Får se om det boostar på förloppet av min förkylning lite, så jag kan slå mig in på tillbakavägen lite fortare. Antagligen är det inte så.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.