galenskap..

carola.aJaha då har det gått en väldig massa dagar sen sist…tiden går så fort.
vad har sänt sen sist då ?
ja snön är borta, kattkungen vill vara ute igen, plantorna växer för fort, pappa har fyllt år,
pappershögen med ’orenskrivna’ dokument växer lika fort som plantorna…varit på schlagerklubben och oat hela natten ( tur jag övade på blåkulla ), planerar allt som ska göras här hemma nu i sommartid m m

Sen har jag hållit ’tjejkurs’ igen, denna gång i Lycksele. Liks skoj och inspirerande som förra kursen . Hade denna gång äran att få träffa 12 glada, energigivande och roliga kvinns med starka och kloka åsikter. Många av dom tyvärr drabbade av arbetslöshet. Tur att ni är så kloka och häftiga, jag vet att det kommer att gå bra för er.
Lycksele och jag vi har många minnen ihop, minnen sen gymnasietiden…ojoj kändes det inte som jag gick omkring där på stan och allt var som förr, fast nu med lite andra affärer men andan i stan kändes likadan.
Träffade R-M och även där kändes det som tiden stått still sen vi träffades sist , vilket var alldeles för länge sen , men tack tack för en trevlig kväll.

På jobbet är ingenting sig likt längre. Folk som man sett i overall och stålhätteskor möter man nu med sandaler och vanliga kläder. Arbetskamrater som nu lämnar skeppet..ut i en för dom flesta oviss framtid. Omflyttning av personal och ingen vet något om framtiden.
Snacka om galenskap. Jag ids inte skriva mer om det i dag…för det irriterar mej.

Nåväl, tur att myggen inte kommit än, alltid något att glädjas över
Till er alla, vi ses där ute någonstans
innan dess gå och rösta i EU parlamentsvalet
simsalabim ;=)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.