näe jag hittar den inte…

i dag har det varit ljust på gården. ja både solen och flitens lampa har lyst hela dagen.

Nu har vi stängt arbetslägret för i kväll och lutar oss tillbaka i soffan efter en god grillmiddag med dryck. T har fortsatt med plattläggandet som nu är i böran på slutet, en dag eller två till så… är det nog klart. Kattkungen han har letat skugga.hela dagen….Själv har jag krypit runt träd och buskar för att klippa gräs och brännässlor. Inte ett allt för roligt jobb men ett måste. För att göra det lite roligare så letade jag efter en fyrklöver samt efter LATMASKEN

Tyvärr, hur jag än letade så hittade jag ingen latmask, hittade bara metmasken, tror inte att latmasken finns på den här gården. inte hittade jag någon fyrklöver heller.

Sen ett litet tips till er som bakar, pröva att grädda kakan med varmluftsugn och grill på samtidigt, det går fort och kakan för en krispig yta.

Ja jag är inte någon "bagargordon" men i dag slog jag mej själv med häpnad. Allt flöt på bra ( vilket inte är normalt ) å skjuts in i ugn med blåbärskakan…vänta …vänta och sen göra upptäcken att grillen är på. Bra ! Hann tack o lov upptäcka det i tid så vi fick oss en kaka till kaffet

tack för i dag, slut för i dag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.