hit eller dit, nu eller då ?

fattig eller rik ? Ja dagens färd hem växlade verkligen mellan olika bilder och upplevelser

På radion pratade dom om Skellefteås "burk Curt" som var sin egen bild och motbild. Tänk hur det kan vara. Det fortsatte med himlen..på ena sidan lyste himlen klarblå och solen sken. Åt andra hållet var himlen mörkare än mörkast. Åt vilket håll ska jag svänga ???

Väl framme i Sävar så kom nästa  upplevelse. Mötte en bil av senaste modell, nercabbad, solbrillorna var på och allt var helfränt. På andra sidan av vägen gick där en soldat med bestämda steg, en soldat från 1800 någongång. Klädd i uniform och knähöga stövlar….om det inte vore i Sävar och dagen före slaget hade man ju trott man drömde.  Jag brast ut i ett gapskratt för det var verkligen skilda världar…igen.

Tack o lov att man satt upp skyltar i Sävar så man vet åt vilket håll allt är, kyrkan hit, skolan dit , ICA här och monumentet där.. Kanske man hittar hem ändå.

Till sist vill jag ge en känga till dej tränare/  ledare som stod utanför ICA i eftermiddags och pratade i telefon om 2 av killarna i ditt lag.

Hade jag kunnat lista ut vilket lag du tränade och vilka killarna som du namngav till förnamn var, skulle jag skvallra för dem eller deras föräldrar vilken syn du har på dessa killar. Jag tycker att du nervärderade killarna som idrottare och människor på det sätt Du uttryckte Dej. Jag hoppas Du tränar ett lag med äldre killar för då kan man skylla på dej som ledare att , som Du sa " dom fattar inte spelsystemet , dom har inte greppat det här, han ska inte vara med, han platsar inte"  m m  Då har Du kanske misslyckats i din roll som tränare att förklara och inspirera.. Tränar Du ett knatte eller pojklag så tar Du med all sannorlikhet bort drömmen om ett idrottsliv eller idrottsglädjen från kidsen om Du pratar likadant inför dom. Säger bara " shame on you". Du blev motbilden av mina gamla tränare och motbilden av en bra ledare. Eller så var du bara less på vädret och kön.

Hej för nu

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.