nu är det bevisat…

Det bor småfolk i huset..

Här brukar det hända smått oförklarliga ting, ni vet nycklarna ligger inte där man lagt dom, kläderna är inte där dom var sist, "någon" har flyttat på papperet och vem är det som tar ena strumpan i tvättmaskinen ? osv. Har ju alltid trott att man var lite förvirrad och disträ eller helt enkelt glömsk. Men inte då.

Vi har nu beviset att det bor småfolk i huset. I går när T dammsugade så hittade han en liten liten sko på golvet i ena rummet. Vi har bott här i 3 år så rummet är städat ett antal gånger tidigare. Inga barn bor i huset, inga barn som hälsat på har lekt med dockor  och inte heller finns så små dockor att leka med här. Nä det finns bara en förklaring och det är att en av "småfolks" flickorna tappat sin sko…

Den är vit och fin så hon har nog inte trampat i smutsen ute, utan hon och dom andra bor tryggt och varmt här inne någonstans. Så nu kan man lungt luta sig tillbaka och bara inse att det som händer det beror inte på en själv utan på småfolket..skönt.

I övrigt så har helgen bestått av fika, och lite mer fika. Tack till er alla som fögyllde vår lördag med erat trevliga sällskap..på återseende.  Vi har möblerat om i trädgården, det har stormat, middagen smakade bra och nu väntar en slapp stund i soffan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.