ser ner på stockholmare

åhoj..då var man åter i Norrland. Tillbringade weekenden i Stockholm. Mycket trevligt, avkopplande och roande.

Det roliga började redan i taxin från Bromma. Killen som körde taxin lät precis som Dogge Doggelito när han pratade, sen åkte vi nya ringleden från Bromma till stan för att slippa all tordagsrusnings trafik…nja tror inte vi tjänade många minuter där inte, men vi fick se vart Hells Angels har sin lokal ialla fall, känns tryggt.

Jag sprang in i en glasruta i hotelfoajen på nordic sea hotel när jag skulle kika in  genom isblocken till i Ice bar…såg inte att det satt en glasruta typ 1 m framför isblocken..blev lite mer uppnäst bara. T undrade vad "vekungsbakad pizza" var för typ av pizza …på skylten stod "ved ugns bakad pizza! …inte lätt med all ny mat som poppar upp i dessa tider.

Jag vilse i hotellet som vanligt, har otroligt svårt att gå åt rätt håll när man kommer ut ur hissar, som för övrigt är ett kapitel för sig,när vi är ute. Tänker då på hissar där man måste använda  hotelnyckeln för att dom ska åka iväg.. Vi är sällan i symbios med hissen. om jag säger så. Under dessa dagar promenerade vi mycke, fikade , åt och drack …ja ramlösa och kaffe så klart, kollade på "kändisar" och njöt av det otroliga vädret. Roligast av allt var nog besöket i Fritidsresors butik..behöver nog inte säga vad vi gjorde där, eller ?

På en av turerna runt stan så hanmnade vi vid kammarrätten och det fick mig att undra vad som  är "kammar-rätten"  för det är vär en matresturang med det senaste eller???? Den var då inte öppen när vi var där i alla fall.

Besök på Casinot, ett besök på Chokladfestivalen …mmmmmmm. och sen en lunch där vi som Norrlänningar verkligen fick se ner på Stockholmarna, i detta fallet dom som befann sig i stureplans gallerian… Ja tro nu inte att vi dömde ut människorna..nej nej..vi satt på ett cafe en trappa upp och hade gallerian under total kontroll…där satt vi och såg ner på stockholmarna, värre än så var det inte.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.