”små grodor som åker strykjärn ”

Ja, då va det lördageftermiddag igen. Har städat och fixat så att fru fortuna ska känna sig välkommen när hon besöker oss i kväll, efter lottodragningen eller varför inte efter det att hästarna sprungit. Hon får komma när hon vill, bara hon kommer.

Vi har även hunnit med en sväng till träningslokalen, besvärligt innan men härligt efteråt. Bra att den känslan infunnit sig, då kanske man ids hålla på.

Jag har hittat ett nytt "favorit" program på tv. På viasat motor..nämligen GP motor race. Stora tunga morotcyklar som kör runt, runt i hisnande hastigheter, motorcyklarna ligger som strykjärn i kurvorna och jag fattar inte hur dom kan lägga ner cyklarn så enormt  utan att gå omkull. Snacka om modiga, starka och kanske lite galna "små grodor"..ja jag tycker att förarna ser ut som "små grodor som åker på ett strykjärn"…ett strykjärn som går betydligt fortare än mitt i alla fall. 

Nä nu är det dags att göra lite nytta och sen är det tacosfest i byagårn. trevlig kväll på er

En kommentar

  1. Ingemar Wahlström

    Det är svårt att låta bli att bli imponerad, det håller jag med om. Men en annan sektor där jag känner att jag inte har förutsättningarna är helikopter. ”Spetsa en het grillkorv längst ut på en gaffel, och lägg sedan en smörklick längst ut på korven och balansera den”, förklarade en pilot för mig en gång. Inget för mig.
    En av mina kusiner berättade att hans första mc-resa på dålig, norrländsk, asfaltväg slutade i 280 knutar. Jag är lugnare. Trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.