för litet/ smalt tåg !

Andra december….dags att börja fundera över de få julklappar som ska köpas och de julkort som ska skrivas. Jo jag gör det fortfarande.  Köper julklappar till några och tycker själv att det är trevligt med vanlig post i postlådan och allra helst vid jul så därför fortsätter jag.

Men tiden vill ju som gå fortare än vi, så det börjar bli dags att agera och inte bara fundera. Mitt lilla visa hjärta T sa i dag att   " man känner sig som ett tåg som är för litet / smalt, man irrar bara mellan och når inte rälsen som ska ta en framåt" . Så sant.

Kan glädja mej med att förkylningen verkar inte bli värre, några dagar till i stillhet gör mej nog "frisk".

Sen upptäckte jag att skidskyttet börjat för säsongen, äntligen , nu får man börja motionera hemma i soffan igen, många mil blir det och sen väntar OS. Kanon. =)

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.