jag har suttit brevid dom…

Ja nu har det hänt, jag har konfronterat dem, suttit brevid dem och jag lät bli dem fast jag älskar dem och bara ville ha dessa små godingar

De jag pratar om är skumtomtarna. Jag har ju tidigare berättat att jag skulle bojkotta skumtomtarna till i december någongång eftersom jag tycker att dom kom fram lite väl tidigt i affärerna. Nu är det december och egentligen fritt fram att kasta sig över godingarna.. I går kväll satt jag i två och en halv timme brevid en skål med färska små rosa skumtomtar, men se jag tog ingen, inte en enda liten tomte slank ner för strupen. Kan det vara så att det är slut, slut mellan mej och skumtomtarna ? Vi får se.

I helgen så gjordes ett litet julryck här hemma. Tack o lov så kan man njuta av skidskytte under tiden man är "duktig".  En duktig norrman vann lördagens skidskytte, han är bra den mannen. Men en sak som förbryllar mej är vad sportradions kommentator sa…han sa såhär. " i dag skjuter norrmännen kanon !"……..Men det tycker jag faktiskt är fuskigt, dom andra skjuter ju med gevär.eller hur ?! =)

Har i dag suttit på möten å åter möten och sen avslutades dagen med helt nya arbetsupgifter. Jag har fått äran att hjälpa till på företagshälsovården nu när vi ska vaccineras mot "flunsan". Jo jag kan det, för jag har ju tidigare i mitt liv jobbar som undersköterska m m.  Uppdraget fortsätter i morgon, kommer att drömma om hur man blandar och drar upp vaccinet för koncentrationen under "inskolningen" var hög. Har nog aldrig varit så tyst på länge, och det vill inte säga lite, om man så säger..

Kiki, tack för traditionen, kalasgott..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.