näe..nu får ”han” komma!

Nog för att jag är glömsk men jag kan inte komma på vart jag lagt den och kan därför inte hitta åt den.

Tänker då på den där julstämningen. Inte får jag någon mer "stämning" bara för att det snöat i dag och varit några grader kallt. Inte då…den lyser med sin frånvaro trots att det i almanackan står 14 december och att julkorten skrevs i går kväll. Julmaten är i princip handlad och klapparna likaså. Så nu tycker jag att "han " får komma, han julestämningen..han är välkommen.

Nä man får tänka på allt annat skoj som hänt. Släkten har fått en prinsessa till, en ny liten tindrande stjärna som kom till jorden den 10e..längtar efter att träffa henne. Grattis till L o J.

Samma dag, ett par minuter senare fick även våra kompisar en liten flicka, Grattis till H o A

I går fyllde släktens lilla stjärngosse 13år ,Grattis till dej C och tack för fikat.

Ja vad har hänt mer sen sist då ? Ja jag har fortfarande inte ätit någon skumtomte, fast en annan liten prinsessa gjorde allt hon kunde i går för att jag skulle falla för frestelsen.

Jag har tränat med E och vi brukar "spåra" ur i humorn några gånger under träningspasset. Sist så pratade vi om att man spänner halsen när man tar i ibland och det kanske innebär att man kommer att få större halsmandlar !!? En stund senare fick hon senadrag i tån och då kom vi på hur kroppen sitter ihop, när halsmandlarna blir för stora, det är då man får senadrag i tån. Så nu vet ni det. =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.