Kungarna gillar inte varandra..!

Jaha, nu har det varit party party hos vädergudarna. Någon har dansat snödansen och Kung Bore han drar till med ordentlig kyla på en gång.

Det här gillar inte Kattkungen..! Han vägrar att gå ut, han går inte ens i närheten av ytterdörren. Han stryker längs motsatta väggen och blänger mot dörren.äter och sen lägger han sig.  Är till och med tyst på nätterna för att inte rikskera att "åka ut". Vet inte om han tror att han blivit björn och ska vara i ide nu eller om han helt enkelt inte gillar Kung Bore, stället är väl inte stort nog för två kungar

Men visst är det rätt härligt med kyla och snö..det är ju fantastiskt vacker ute. När jag går ut på morron är himlen stjärnklar, jag hör forsen brusa, knirr under skorna och snön ligger vackert på träden, och det bästa av allt, man slipper raka benen …. Ja då slipper man ju långkalsongerna..hahahaaa !

Hej för nu =)

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.