nu är det jul igen å igen..

Nu är julen här igen, granen fixades och kläddes i går och vi har just avslutat årets första "julafton". Jäntorna o A har varit hemma och vi har firat julafton. Dock utan julmat men allt annat. Vi valde bort julmaten och åt paj i stället, å godis…

Vi brukar fira julafton kvällen före eller på julaftons förmiddag, men i år så går det inte pga jobb och annat så det fick bli i dag. Någon dag hit eller dit spelar ju ingen roll, det är sällskapet och stämningen som gör det. Å vi har haft jättetrevligt och julmysigt.

Det som känns konstigt är att man ska jobba nu i två dagar, det är ju juldagen och annandagen för oss. Sen är det dags för julafton igen….två julaftnar inom loppet av fyra dagar..! Tur att man varit så snäll så tomten kan komma till en flera gånger..

Nä nu blir det att ta en glögg, luta sig tillbaka i soffan och baske mej tror jag inte att jag ska bita huvudet av en tomte..en skumtomte…så får det bli.

Har förresten träffat släktens yngsta prinsessa, nio dagar gammal i går. Hon var lika söt som dom andra "sessorna"  i släkten.nu är han här igen..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.