till o med polisen var där..

Jaha, då var julehelgen över. En julehelg som tillbringades i Storuman hos mina föräldrar med snö, god sömn, julklappar, julmat och annat gott. Har träffat en stor del av släken under helgen, tyvärr korta träffar men ändå. Har då fått krama om dom i alla fall och delat en fika här och där

God fortsättning på er…Angelica, Niklas, Vendela, Emanuel, Eliaz,  Bror Roger, Ann-Britt, Christian, Lotta, Janne, lilla Vilma, Amanda, Moa, Julia, lilla Tillie, Inge, Eva, bror Lasse, Tobbe, Sari, Tette, Tomas, Glenn, Sara och Mamma o Pappa.  Er som vi inte träffat ska naturligtvis också ha en God fortsättning och vi får ses sen.

Juldagsmorgon skedde något stort i Storuman…Jag och Tommy var på julotta..! det måste vara minst 30 år sen jag var på julotta. Det var så stort att till och med Storumanpolisen var i kyrkan för att bevaka den stora händelsen…de ni.

Nu är vi åter i hemmet, ett hem som nästan inte syns för all snö..på radion har dom sagt hela dagen att "snöfallet drar norrut". Det måste innebära att "norrut" är hit då, hit till byn som nästan inte syns mer. Tack o lov kom plogbilen nyss så nu ser vi då vägen i alla fall.

Nu väntar en lång ledighet för vissa här i huset, andra ska upp tidigt, tidigt i morgon bitti och jag kan säga att det är inte jag…ha!

Grattis i efterskott till gårdagens 10 åring Jasmine och till dagens 10 åring Julia

Hej för nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.