vinter

Japp da var det ater mandag och allt rullar vidare. Som ni ser har mitt tangentbord fatt fnatt, jag kan inte skriva a,a, o..haha  ha, prickarna saknas.  kanske haller allt pa att braka ihop, vi far se. Ska fa hjalp inom kort att fixa det ,av var egen lilla datordoktor, kommer inte ihag hur man fixade det, det har hant forr, men tills dess far ni ha fantasi. Jag ar nog ingen datatekniker trots allt.

Vasaloppet ar genomfort i soffan som vanligt, kommer nog aldrig narmare an sa. Kanske lika bra det.

Hemma fortsatter vi med renoveringen och snoskottning. Men det som goms i sno kommer upp i to, kanske. T stoppade loken i dikeskanten tidigare, vi far se vart, om den kommer att blomma under detta ar. Nu slutar jag for det blir bara tok nar prickarna saknas och datorhjarnan knorrar som om den ska ge upp.

tjohej en stund

En kommentar

  1. Lisbet Olofsson

    Min ena DATOR har kraschat så jag får knottror på huden om mina ”prickar” skulle försvinna.

    Soffvasan är bra man får lätt ont i ryggen bara men det får man ju av all snöskottning också. Inget nytt..men SOLEN..skiner

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.