kungen blir den första

Knappt hinner jetlagen gå ur kroppen innan nästa resa i tiden tar vid. Ja jag tänker på resan till Blåkulla, det är ju dags i morgon..kl fem i 11 på kvällen som vanligt.

Turligt nog så passade jag på låta sy upp lite kläder i Thailand, dom kom väl till pass eller vad sägs..? Snyggt med siden i rosa och lila, matchar solbrännan..

 Nu är strassen och kvasten prövad. Nu gäller det bara att byta batteri i gps:en, ladda kaffemaskinen med kaffe och likör, kamma kattkungen och ge homon åksjuketabletter och en huckle, sen ska väl allt vara klart för denna gång. Pass och pengar behövs ju inte, inte heller biljetten. Det är bara att dra..skönt.

Kan för övrigt konstatera att kattkungen blir den första mannen jag drar med till blåkulla, i fjol hade jag en annan katt på kvasten, men det ska nog gå bra..

I dag lärde jag mej något nytt. Nämligen hur man motiverar och övertalar sig själv att få äta kladdkaka med grädde på. Man ska helt enkelt se det såhär…kakan är fritidshuset, grädden är snön och man måste ju dit och skotta av taket så man kommer in…" !!!  Bara att skotta in i mun alltså och njuta av vädret och det goda.

I övrigt så har jag läst det centrala avtalet, måste nog läsa det ett par gånger till innan jag kanske förstår vad det går ut på. Svårt att se poängen med att arbetsgivarna vid överhopp av återanställda kan köpa sig fria med 3 månadslöner..undrar om äldre, småbarnsföräldrar, folk med diverse krämpor och vi förtroendevalda kommer att köpas ut….för vad är 3 månadslöner mot att slippa oss ?? Ja jag sa ju att jag ska läsa igen och igen , så kanske jag förstår vad jag inte förstått, om ni förstår vad jag menar.

Fint väder är det i alla fall och så säger jag välkommen tillbaka till  Örebro G och          I-L och Välkommen hem till Umeå till Mia.

Tjohej för nu och ta det lungt i trafiken både i luften och på vägen.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.