vilse i ..

Men visst är det otroligt ! Ett vulkanutbrott på Island och det påverkar oss. Läskigt men samtidigt rätt "fränt". Det är inte var dag det ramlar ner sot från en vulkan.

Lider med Ts mellandotter som ska till Stockholm på lördag för att på söndag morgon åka vidare till USA, kommer hon till Stockholm eller inte, kommer hon vidare eller inte. Snacka om att resfebran ökar några grader…men det har nog lättat till lördag morgon ska du se.

Idag har jag utbildat några tålmodiga människor i första hjälpen och hjärtlung räddning. trevligt och nu kan fler rädda liv..perfekt, kan aldrig bli för många.och i går var det försämrigarna i våra villkor på arbetsplatserna ( tackar inte för det det regeringen ) som stod på schemat

I morgon är det fredag och veckan har försvunnit. En vecka där man kastats mellan allt möjligt. Otroligt att man kan stänga av och på så många skilda "ämnen". Det har varit lassarettsbesök, träff med förtroendevalda, Försämringar i sjukersättningen / sjuklönelagen , försämringarna i semesterlagen och a-kassan, första hjälpen och vanliga styrelsemöten….sen ska man handla och hitta hem också.

Hitta och hitta..I tisdags gick jag o P vilse i kulverten på lassarettet..fort var det gjort eftersom skyltningen inte hunnit med verkligheten, visade det sig.

Men det kanske är bättre att vara vilse i kulverten, än vilse i pannkakan….

fast å andra sidan kom jag ju ut ur kulverten, vilket skulle kunna innebära att jag vilse i pannkakan..eller ?  Men det är ju torsdag och pannkaksdag så det går kanske bra.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.