moder jord..

jaha..då var helgen över, likaså månda´n…

Helgen har varit en blandning av allt mellan himmel och jord. Har bland annat varit på begravning, och fast man inte känner den avlidna så suger "tillställningen" energi…usch.men det är livets gång..

Sen blev det lite jobb på hemmaplan..men tänk om jag hade lika mycket överskott av energi i kroppen och jag har sömnpulver, då skulle jag bli farlig.

Sen kom släktens yngsta princessa på besök..så söt , så söt. Vi kollade på bilder..många bilder..från senaste resan till Thailand. Hoppas vi alla kan åka dit tillsammans om några år.

Fick ett antal plantor av kusinen, det har som blivit en mycket uppskattad tradition, spikklubba, tomater och en för oss värdefull blomma, en Leanderklocka. Vår farfar hette nämligen Leander.

Månda´n har varit som alla andra dagar, full av ord, bokstäver, papper, möten och människor, telefonsamtal och irritation över alla vansinniga "sk förenklingar" som sittande regering  har genomfört. Ju mer man läser, ju mer man förstår den "blå tråden" desto mer irriterad och förb…blir man. Tyvärr är det många som ännu inte insett vad som skett med semesterlagen, a-kassan, sjukersättningen, rehabiliteringskedjan, arbetsmiljöverket och mycket mer. Inte förrän man själv eller någon närstående drabbas förstår man vad som skett de senaste åren.

Men som en person jag mött sa, – kanske lika bra att allt går åt h-vete, då får vi skylla oss själva att vi inte reagerat, utan bara glatts åt några kronor mindre i skatt.

 Även andra galenskaper hinner man irritera sig över på en dag. Bara att lyssna på radion och läsa tidningar eller bara vara uppmärksam så…inget nämt, inget glömt om man säger så….Men som tidigare sagts – Mot galenskap slåss även gudarna förjäves

Brukar ju ibland både höra och läsa att flickor / tjejer / kvinnor och gummor inte fiser. Men det stämmer ju inte. Nu har moder jord släppt en fis och se…stora delar av jordklotet stannar upp, i väntan på att molnet ska dra förbi…så vi kan visst !

tjohej för nu

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.