borta …

Men skärp er för tusan, vill jag hälsa  till politikerna i toppen…nu börjar man vädra det sura, ruttna valfläsket. Vad håller ni på med ?

Det är  "toblerone hit och väskor dit, klockor här och tonläge där, vi tar ansvar inte dom, vi vet och inte dom. Kan inte ni höga politiker fokucera på fakta och dom viktiga frågorna, de frågor som påverkar oss vanliga. Kan inte ni sköta era uppgifter proffessionellt, utan att smutskasta varandra.

Många av oss vanliga får minsann sköta våra arbetsuppgifter med och mot de som man kanske inte alls har lust att ta en fika med efter avslutadt uppdrag. Vi vanliga förväntas uppträda korrekt och hålla oss till fakta, sakfrågor vara inovativa och kreativa, inte gå till personangrepp osv.

Ni politiker har en uppgift att sköta, den  uppgiften har ni fått i förtroende, ni har inte sökt en tjänst. Kom ihåg det. Ni är utbytbara. Vi har i dag ett Sverige där fler och fler hamnar utanför, utan jobb, utan pengar, utan ersättningar, har krav på sig som många gånger är orimliga, vi har dåliga vägar m m Ja listan kan göras lång. Ta tag i dessa problem och skapa för tusan inte nya, det räcker som det är.

Nu till verkligheten. Nu är den borta, Isen på ån försvann helt i dag så nu är det öppet vatten…sen tog jag fram mina allra skönaste skor i dag, det är sandaler av den lite grövre modellen så nu är det vår….

här kommer en bild på ån

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.