nog går tiden fort men nu..

Sitter med en nyanländ tidning i min hand..där på ena sidan finns en annons med rubriken " börja sommaren med musik i vacker miljö" och så hälsas man välkommen till Östhammar…tack för de.

Sen på andra sidan så kan man läsa om CS stora Julkonsert !!! "musikalisk julvärme med glimten i ögat"…kommer till Umeå den 18/12…..

Alltså nog går tiden fort men nu…nu tycker jag det går lite väl fort, eller ?

Men å andra sidan, varför blir jag förvånad ? Att vinter och sommar, höst och vår bara flyter ihop .. Drar mej till minnes en gång i en matkö, sådär i augusti månad, när några män bakom stod och pratade och helt plötsligt tog den äldre av dom ( typ 55+) fram sin mobiltelefon och det blev ett himla liv i telefonen. Det visade sig vara en egeninspelad film, där 55+ arn satt i sitt garage och, som han sa " torrkörde snöskotern" !!! Han hade blivit så sugen på att köra skoter så han gick ut i garaget och tokvarvade skotern. Ja det är väl inte så mycke att säga om kanske, men han spelade in det och visade till andra !! Den yngre av dom ( ca 35 år ) blev helt till sig och ville se filmen igen !!! Jag kunde inte låta bli, utan vände mej om och undrade vad han skulle säga om frun tog fram symaskinen och "torrkörde " den ?

Han stänge telefonen, tittade frågande, med en lätt stressad blick på mej och sa          -" hon gillar hästar "  Sen började dom att prata om helt andra intressanta "saker" , nämligen om en viss programledare på tv hade silikonbröst eller inte…Antar att dom förstod att jag inte skulle kommentera det….Men så kan det vara i mitt liv…någonstans , någongång.

Tackar Kiki för en trevlig eftermiddag. I morgon är en mötesdag…tur att det är fredag och helg sen. Nu fick jag slut på bokstäver så …over and out

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.