haft sällskap av sm….

oj nu var det ett tag sedan jag hade tid att skriva..hoppas att ni kommer ihåg min "blogg"  Får göra en kort resume av dagarna som gått.

Förra veckan rullade på med jobb både där och hemma. T har börjat "bygga om/röja i förrådet och jag ägnar mej åt gardiner, garderober och att pimpa lite second hand väskor. Hälsat på hos Kiki…tack för fikat, supergott som vanligt. Även en sväng förbi Lotta och Wilma, sötnosarna..

Styrelsemöten och andra möten som en helt vanlig vecka. Utbildade/repeterade upp några elektriker i första hjälpen. Bra att fler kan det, det gynnar oss alla.

Alla människor borde kunna det. Tänk så mycket säkrare vi alla skulle vara och kanske skulle en del sluta slå andra ifall att men kunde första hjälpen, Det blir ju som fel om man lärt sig ta hand om varandra och sen är man i andra situationer beredd att nocka en medmänniska. Ämnet borde vara obligatoriskt i skolan…tidigt i årskurserna. Jag skulle gärna jobba med det, tänk att hela dagarna utbilda olika människor i första hjälpen, vilket jobb. Hallå, någon som kan ordna ett konsultjobb åt mej.

 I fredags hade vi en planeringsdag och jag "förvådande/chockade" en del…både damer och herrar…Hur då ? jo genom att ha denna på mej…Äh förresten ni får se det lite sist i bloggen…så ni inte blir så "chockade" att ni inte kan läsa vidare.

I helgen hade vi tänkt titta på tapeter och färg men vi "hann inte". gjorde det i eftermiddags i stället. Fort va hä gjort, om man så säger. In på en affär i stan och efter 30 min kom vi ut med tapet och färgprov att ta hem. Det blir det vi tog hem, det kommer att passa perfekt..Det är som inte lönt att öka omkring och kolla hit o dit, man blir bara snurrigare.

Idag har jag haft besök eller snarare sällskap av småfolk. Dom har gömt nycklar, tagit pennor, gömt en väska med möteanteckningar, slog på högtalaren på mobilen när jag svarade på ett samtal inne i en affär. Dom har kastat saker ur mina händer, och tagit bort en del av mitt minne..Tycker inte om dem idag. Tror jag ska ta med min beskyddardocka i morgon …för såhär kan det inte fortsätta. Här kommer en bild på henne.. Bilden är lånad från Woodolls hemsida

 

Sen kommer här det som förvirrade min omgivning i fredags

 

 

Japp, det är en kjol..förstår ni att folk blir förvirrade och förvånade när "la Carola" kommer trippandes i en kjol. Dom är faktiskt vana att se mej i stålhätteskor och arbetsbyxor…inte är det så lätt inte, inte för någon

Tjohej för nu och välkommen åter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.