Törnrosa..!!

Helg mitt i veckan, det är vad det är. Känns både bra och konstigt. Dagen har bara swichat iväg och allt jag planerat att göra ligger ogjort. Kanske kan det läggas till morgondagens "schema.

Ts äldsta här hemma från stockholm och vi har just ätit tillsammans med Ts yngsta..men det saknas 2 personer..mittimellan som är i New York och A som är på annat håll i världen. Ser fram mot när vi alla är samlade igen, tyvärr blir det inte förrän framåt hösten. Men den som väntar….

Snart är det dags för mitt nya stora förtroendeuppdrag…haha..hoppas ni blir nyfikna, men jag berättar om några dagar när det är officiellt, men det är stort, jättestort och få förunnat..

Ser just nu en brochyr som ligger här brevid " kalla sverige, den orättvisa sjukförsäkringen " när man läser den blir man allt annat än kall, man blir så irriterad så man börjar ju svettas när man tänker på vad det nya regelverket kan innebära för en del.. Den slår dit den slår, för en del blir det kanske bättre men de som får det sämre riskerar att få ett h-vete.

Känner att jag behöver motivera mej me en bild från Thailando och ett av mina favoritobjekt..en buddah..här kommer den och Tjohej för nu, vi hörs i morgon

 Bilden tagen på Koh Samui den 10 mars i år..

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.