allt möjligt…

Ja, då var det dags att avslöja mitt nya förtroendeuppdrag, Jag har fått det viktigaste, det mest betydelsefulla och ärofulla uppdrag man kan få. Nu är det oficiellt och klart. Jag har blvit gudmor. Gudmor åt en liten Wilma. Här kommer några bilder

  gullig fot

här kommer en glimt av 2 andra princessor som jag omgett mej med i helgen

 

Så gårdagen tillbringades tillsammans med stora delar av dem som betyder mest  i mitt liv. Naturligtvis saknades en massa av er, men ni finns där ute och ni finns i mina tankar och det är det viktigaste. Kram på er alla som jag inte hade runt om mej i går. Gudmor förresten, jag har prins C sedan tidigare så nu har jag två kids, en pojke på 13 och en flicka på 5 mån. Coolt..

I går eftermiddag var vi ute och cyklade …på riktigt. Över stock och sten och över snö ! 20 grader varmt och cykel på snö

Löven håller på att slå ut..härligt . Här slår annat än löv ut på träden, här slår det ut whiskeypinnar också

Ja det var lite av varje, så vi fortsätter med lite mer. Hörde på tv en munk sa att " den som reser får vingar, och den som inte reser får svans"…hu sån tur då att vi älskar att resa.

Under helgen har även Åskan, Tor och hammaren varit på besök, dom tog vägen lite brevid huset så allt gick bra, här är Åskar till vänster och finvädret till höger, till höger där vi bor..haha

skickar en tanke till kusin min som dess värre fick en smäll, när hon var där under skivbordet för att dra ur kontakterna. Hoppas du mår bra E.

Hörde på radion ett reportage som handlade om skolan, en musiklärare ( en nyutexaminerad ) brukade även undervisa i tyska och franska. Reportern frågade hur det gick ? – jo bra tyckte musikläraren, jag tår ta till pedagogiken, och lura eleverna att söka information själva och på så sätt själva lära sig franska….OJ OJ OJ ! reportern hade ingen följdfråga, men det har jag.. Hur kan man vara så osmart att går ut i radio med namn och allt och avslöja att man lurar eleverna att lära sig, och att man själv är helt okunnig i ämnet. Sen måste man ju undra hur skolledningen tänker.. Tycker det verkar vara bra att man nu tänker införa att endast behöriga lärare ska få tjänster och vara de som sätter betyg. Jag tycker om när man bevarar yrkesstolthet oavsett om man är svetasare eller lärare.

Men jag kan ha fel, vem vet….jag är ju bara svetsare ja, en utbildad sådan…

Nu är det dags att avsluta denna långa gott och blandade "blogg", avslutar med en bild från ån..som man inte ska gå över efter vatten…??!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.