nu har även jag gjort det …

Men så varmt å gott väder vi har..solen och värmen får mej att längta bort, ja, jag vet att det låter knäppt men så är det med mej…

tänk att få traska omkring barfota eller i sandaler och bara njuta av värmen, sitta i en båt och glida runt på vatten och bara njuta…nädå, här går man omkring i stålhätteskor, inomhus..huvva hur det kan bli. men vi får hålla tillgodo med lite bilder..dom kommer här…

 

 sandaler eller stålhätteskor  ? Den som först gissar vem som rår om fötterna kan majla mej så får ni ett pris…

 

samma käpp, 3 månader mellan bilderna…

I dag gjorde även jag det, jag tröstade mej med shopping….det är inte ofta men i bland så. Jag inhandlade skor, två par ! Har aldrig tidigare hänt. Kände bara att jag behövde det och det känns riktigt bra, kan avslöja att drömmen om att gå i sandaler nu kan infrias, redan just nu faktiskt…nice =)

Jag funderar fortfarande på vad " gamla tråkiga facket " ska göra för att bli mer attraktivt och hur vi ska nå ut till dagens ungdomar…hur var det nu ? hade ni några ideer ? Hör av er, jag tänker försöka förändra detta men vet inte hur..

Har även i dag tillsammans med  en kollega,  funderat och skissat lite på hur vi ska locka fler tjejer, kvinnor, tanter att ta på sig förtroendeuppdrag samt att kunna bli handledare på utbildningar i fackets regi..jag har en plan !

Nu har jag inte tid längre, ska titta över morgondagens utbildning i första hjälpen, eller som man också kan säga " tryck o pys övningen där det säger klick i rummet " behöver korrigera lite i planen, så tills dess , ha det bra i värmen och här kommer en bild så ni inte glömmer bort vad som väntar om en si sådär 6 månader..Hej för nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.