nu är allt bra igen…

nu är låsningarna borta, tystnat har skrapet som slog lock för öronen,  nu är det lättare att stå still, skivorna är bytta och motioneringen gjorde susen..

Ja det är inte jag som varit på en helrenovering,( även om det vore på tiden och välbehövligt ) utan det är bilen som fått en omgång. Nya bromsklossar som låg på, "pluncharna"  är motionerade , bromskivor bytta, vajern till handbromsen sträckt….nu är vi gladare igen, jag o bilen. Inte plånboken men alla kan inte bli glada samma dag.

Men nu ska kusin Amanda bli glad, för här kommer ett grattis på födelsedagen,

                                         

Kvällen har tillbringats i den stora kattlådan, ja dvs blomrabatten. Kattkungen "äger ju den" så nu är den pyntad och fin, redo att användas för Kungen av Gunnis.

Jag tror inte på frost nu, nu tror jag att sommaren är här så jag har planterat ut blommor. Dom är ju köpta utomhus, dom har bott utomhus i någon vecka innan jag köpte dom så der vore väl märkvärdigt om dom inte vore härdade. 

Men skulle det regna ovanligt mycket här framöver så kan ni skylla på mej. Jag har tagit "dön" på ett stort antal spindlar de senaste dagarna. Både inne och på bron, Tycker inte om dom. Har alltid hört att det blir regn om man tar "dön" på spindlar, passar bra iså fall, plantorna behöver vatten…=)

Ja, nu återstår hur vi ska få ordning på samhället, jobben, arbetsmiljöerna, lönerna, villkoren, tryggheten, välfärden, sjukdomarna, skadorna, försäkringarna, trygghetsystemen, arbetstiderna och arbetsinnehållen på våra arbetsplatser…undrar vilken soppa man ska koka ihop på kitteln för att sen sprida ut med gödselmaskinen runt om i vårt land,  för att få till ändringar ???

   Tills det kokat klart säger jag Tjohej för nu

Bilderna är lånade från Photobuckets sida..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.