ledig tid på stan = obra

Har tillbringat dagen tillsammans med mina fackliga kollegor i styrelse nr ? ahhhh ..törs inte sätta vilket nummer den har, jag sitter i 3 styrelser och det kan kanske uppfattas fel om jag sätter en siffra. Men en bokstav kan jag sätta dit, så jag börjar om. Har tillbringat dagen tillsammans med mina fackliga kollegor i styrelse K..så nu blev det bra.

VI hade celebert besök av Isak och Jonas. De förstärkte den bild vi redan har av hur villkoren för oss arbetare försämrats under de fyra sista åren samt (vilket vi alla förstår) hur framtiden för en vanlig anställd medel/låginkomstagare kommer att se ut till vintern när det gäller,  villkor, situation, möjlighet, rättigheter om vi inte lyckas vända på det styrande sjunkande skeppet.Ja om ni inte förstått det så tänker jag på sittande regering….. Vi fukcar inte facket..vi alla är facket…! Nu är det dags att kavla upp ärmarna och ta en fajt om våra villkor..De extrapengar vi som arbetar fått i jobbskatteavdrag är inget värda den dag du blir arbetslös..sjukskriven …eller pensionär. Då är det du/vi som får betala till de som är friska och har jobb.

Dagen avslutades på stan, fick lite tid över innan bussen med papsi kom, så jag gick runt runt på stan. Inte bra..! usch va benen fick motion och kontokortet, fy det är hetl utmattat. Kan avslöja att jag faktiskt köpte mej en skruvdragare, jo det är sant. en skruvdragare. Inget smink, inga smycken, inga kläder, inga skor, men minsann en skrivdragare, en black o decker till och med. sen lite annat smått och dyrt.

Efter ett insåg jag det här går inte så, det fick bli att återvända till bilen i parkeringshuset……här kan jag vänta och det kostar inte mer att parkera, har redan betalat dagsavgiften så. Haha ni tror väl inte att jag satt där i bilen, inne i huset. Nej då. Det fick bli en parkbänk i stället…hm =)

Men en sak kunde jag konstatera när jag irrade runt på stan, det var att " det töar" fram det ena och det andra när värmen slår till…tänker inte då bara på skräp och annat..tyvärr tänker jag på tvåbenta "saker". Jag har ett öppet sinne för allt, men i dag så passerades även mitt sinne..man blir som stum, dock  inte av beundran..

Nu till annat,  THERESE " tette"  hallå….Här kommer en grattishälsning till dej

I morgon är en annan dag…så då tar vi och väntar på den då..i soffan. Tjohej

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.