jobbet som ger värme trots minusdag

I dag är jag ledig, jag har en minusdag. Men när det gäller att ligga i, ligger jag (vi) på plus.

Vi håller på med veden och trädgården. Det är helt sant att, eldar man med ved så värmer den den flera gånger. Det är ju sjukt så många gånger man hanterar vedklabbarna innan dom ger värme och varmvatten..så här har vi sett ut i dag ( ja mest T, jaghar gjort annat också) och här är delar av skörden

 

I går kväll kom mörka moln in över landet. Ja då tänker jag inte på annat än de mörka moln som ovädret kom med. Så här såg det ut innan det brakade loss

Fina färger i alla fall.

Nä nu ska jag njuta av kvällen och ladda inför morgondagens fortsatta arbete i trädgården och på "vebacken"  Jag ska sjunga " upp på vebobacken upp på vebobacken har jag en vän.." hela dagen. Sen ska jag fundera på en blogg, en blogg kring dagens a.kassa tror jag det blir i morgon, eller kanske kring alla arbetsplatsolyckor som nu sker..eller varför inte lite om något annat, det får morgondagen utvisa.

Hej för nu och trevlig kväll, välkommen åter hit till min tillvaro i bilder och ord.

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.