me and the vedhög

Du gamla du fria..Heja Sverige ocg grattis på din dag moder Svea. Ja vi har inte firat nationaldagen än, vi har inte heller helgat vilodagen än, men vi sjunger "du gamla du fria" om och om igen medans vi jobbar på likt små tok.

Jag har gjort RUT avdrag i dag, det ligger ju tiden. Ja det jag gjort är att putsa fönsterRUTor, för det är väl det som är RUT avdrag, att putsta rutor, eller har jag missat något..hur som helst så blev det bra ialla fall.

Lite mer blommor har kommmit i jorden i dag. Kan dock konstatera att jag verkar vara en hejare på att odla metmask, maskrosor , brännässlor och ogräs. Blommor och annat är det sämre med tydligen. Inte ens perenna växter vill vara med i sommar. Märkligt..och irriterande.

Det är ju mycke prat om "sex and th city" filmen och serien nu..Haha säger jag bara, känner mej ganska långt ifrån den miljön just nu. Nä det är "me and the vedhög" som gäller här..

I morgon är det avlönad arbetsdag som gäller igen, puh ! tur att det snart är semester och sen är det upplopp mot hösten. en viktig höst för oss som är " working class heros"

Nu väntar middag, och sen en nyttoefterrätt

och sen lite Tv , innan det är dags att sjunga "du gamla du fria" för sista gången i dag. Vi hörs i morgon, då ska jag uttrycka mej kring a-kassan m m, det blev ju inget sånt i helgen, man måste koppla bort galenskapen i bland..Tjohej

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.