snorkla i hinken..

Vilken dag..känns som den här dagen varit lååång, känns faktiskt som den varit flera dagar. Men nu är det då kväll i alla fall. Tack o lov har jag suttit stilla ett tag nu. Har slagit telefonrekord. Pratat i över 1 timme i sträck ..tre samtal i rask följd.

Chri..s…jättetrevligt att höra din röst igen och jag ser fram mot att ringa på fredag, lova att du sjunger på bussen, när bussen vänder mot det stora målet…blir bra det där.

I dag var det ingen höjdardag när det gällde vädret heller, tog en liten promenad mitt på dagen en sk lunchpromenad.., i regnet och fy fasiken vad det blåste kallt. Det fick mej att längta efter vantar och varmare jacka.

Det fick mej även att konstatera att snart är det midsommar och då vänder det..mot hösten..mot kallare tider..mot resebyrån och mot värmen med andra ord. Ja inget planerat och bestämt men det ska mycke till om det inte skulle bli en resa någonstans..( gissa vart ?)

Midsommar ja, vi kom att prata om lite ditten och datten sista kvarten på jobbet idag. Naturligtvis halkade samtalet iväg. Jag kom på att midsommarhelgen så kanske jag sitter utan lilla hjärtat som kanske måste jobba lörd/sönd. Men då kom jag på vad jag ska göra..Jag ska snorkla.

Jo jag ska ladda upp med v…i..n. problemet är att jag förmodigen inte kan bestämma vilken färg ( lika svårt som med tapeter) sen sitter det säkert bra med en l..i..k..ö..r också. Men hur lägger man upp det på bästa sätt, ett trevligt och annorlunda sätt.

Det var då jag kom på det..snorklingen. Tre hinkar på altan med varierande innehåll, ett cyklop och en snorkel som man vänder på . Sen ner med skallen och snorkla runt, byt hink och snorkla vidare…Fyndigt va ? Jag övade på snorkling i Thailand nu i mars och där fick jag i mej ordentligt med saltvatten så det vore väl konstigt om det inte skulle gå här också. Frågan är bara om man kommer att se fina fiskar eller orange giraffer, lila myggor eller ingenting

Ja, har någon något annat bra förslag hur tiden på dagarna ska fördrivas under midsommarhelgen om, ifall att, kanske lilla hjärtat jobbar så kan ni meddela mej, innan hinkarna åker fram. Välkommen hit och snorkla =)

I övrigt är jag skitsur på att man säljer ut allt ..apoteken heter allt mellan droghandel och hjärtat…bilprovningen säljs ut och nu ska posten iväg..sen då ?..SVT ?..Sveriges radio, det måste ju vara attraktivt att kränga,

Fyndigt det där, någon som blir entrepenör / egen företagare eller vad det nu heter, ska tillhanda hålla tjänster som dom naturligtvis vill tjäna pengar på..för inte är det väl ideell verksamhet dom tänker ägna sig åt ? Sälj ut hela landet Sverige vet ja, sälj det till lägsta budet, för svarta pengar och bluffa sedan med redovisningen så blir nog det här bra..

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.