varför drabbas man av

Helgen är strax över..synd, för nu har jag kommit i gång här ute. Släpat runt på gräsklipparen, ryckt ogräs och känner att nu är jag på gång. T han bygger mur nr 2, blir bra det här.

Varför drabbas man av myggbett, halsont, täppt näsa, trötthet, lathet, men aldrig drabbas man av att det , "plötsligt händer", Ja, det där som händer så många andra, ni vet..det där som tar 30 sekunder och så är allt förändrat. 

Vad jag menar ? Jo , att få skrapa fram en stor eller större vinst på triss eller någon annan skraplott. Det skulle vara så trevligt så, ja då, jag är beredd och villig att ta det eventuella bekymret med pengar, och nej jag tror inte att man blir lycklig av pengar. Det är inte det jag är ute efter, jag är ute efter friheten och möjligheterna som ges.

Nä man får väl hålla tillgodo med myggbetten, det tar också bara 30 sekunder.

Till helgen är det bröllop, tjhohoo ! och jag är bjuden, trevligt. Återkommer kring detta under veckan.

I morgon är det åter arbetsdag och det innebär som vanligt nya möjligheter och nya ideér. Hörs då…trevlig kväll

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.