men varför ?

Jag fattar inte detta…så här många minnen har jag

Men inte blir det bättre för det. Jag glömmer ändå vad jag ska handla, vart jag parkerat bilen, vart jag lagt det jag " lägger just här " för att komma ihåg vart det ligger. osv..Varför är det så?

Jag äter blåbärsextrakt, extra staka dessutom, för att " det är så bra för synen" ..men inte har jag fått bättre syn, snarare tvärt om. Jag har fortfarande glasögon och funderar på att skaffa en hund som kan lära sig läsa …Varför är det så ?

Jag dränker mej i myggmedel när jag ska ut på går`n för att inte bli myggbiten och inte behöva äta "sluta klia medicin", men inte låter myggjävl…bli mej för det.Varför är det så ?

Näe, så less jag blir.

Sen gör det ont i själen när man pratar med jobbarkompisar som "över en natt" anses vara friska efter flera års sjukskrivning. Regleverket för sjufskrivningarna har stramats åt så till den milda grad att det liknar ingenting. Systemet är sjukt själv. Tänk om man besatt den förågan att bara kunna bestämma, veta och tro att den och den är nu frisk, och från ett visst datum kan börja jobba igen. Hade man den förmågan kunde man bli en bra "healer"…??

Jag har inget emot att man ser över människors situation och kanske kan berika dagarna för en del, men det bör ske med värdighet och respekt för människan.

Här kommer ett stort grattis till Lena och Yvonne som fyller år idag.

Tjohej för nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.