romerska siffror ?

Tjohooo ! vilken dag..en sånär dag man minns och kommer ihåg. Har kastat mej mellan …samtal, "förhandling", skrivjobb, påbörjande arbete med jämställdhetsplan, föreläsning, shopping och födelsedagsfirande.. Känner mej rätt mör just nu.

Tårtan och kaffet fanns i Hissjö hos brorsan. Men där i Hissjö är det något fel på vägskyltarna. Siffrorna måste vara skrivna med konstiga siffror som bilförare, lastbilsförare, bussförare och motorcyklister inte kan tyda.

Hur menar jag nu ? Jo, det körs inte 70 och 50 genom byn !! oh nej, de flesta som har foten på gaspedalen kör nog 80-90 km i timmen…wrrrrooooooommmm ! låter det när lasbilarna kör förbi. Förvisso ska barn/ungdomar och för den delen andra inte befinna sig i vägbana, den är ingen lekplats. Men ibland sker misstag, ibland måste man över vägen, ibland kommer ett barn springandes osv.. Finns inte en chans för en del att hinna bromsa, utan olyckan kommer tyvärr att vara ett faktum. Näe, nu skärper vi oss eller så borde polisen ha fler övningar i byn..

Nu drar regnet förbi här i byn, i byn där vägen gör att det inte går att köra så fort, fast en del försöker nog även här tyvärr.

Till sist så säger jagGrattis till brorsan igen.

Och till er andra, tack för att du tittar in här och välkommen åter i morgon. Tror att morgondagens ord har med arbetsgivare och sommarjobbare att göra, om jag inte hittar något annat såklart. Hejdå

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.