gräslig

Åter hemma efter en helg "hemma" i Storuman. Tyvärr så är tiden för kort för allt och alla man vill hinna med. Men vi fick vara med om en premiär, fint väder, marknad, god mat, trevligt sällakap så vi får vara nöjda.

För er som inte vet, så var det marknad och dansgala i Storuman i helgen. Alltid mycke folk och ett jädrans hålligång. Många av oss som flyttat ätervänder denna helg, för att återse gamla bekanta. Det är just det som är problemet..tiden räcker inte och man hinner varken med tillresta bekanta eller er som bor kvar. Man spinner runt, runt och försöker heja så gott det går.

Men gårdagen var jättetrevlig, från tidig morgon till sena, sena natten. Den var så trevlig att vi inte hann in på dansgalan, där de flesta av alla gamla bekanta troligtvis fanns.

På väg hem så stannade vi  till utanför galan och såg/hörde lite av bröderna Rongedahl, lät bra. Där utanför fick vi oss ett jädrans gott skratt. En av de som samlade bukar, hittade en burk, hällde ut sista ölskvätten på gräsmattan och sa " ja häller man ut öl på gräset så blir det en gräslig fylla " …bra va ?

Kram till mamsi o papsi för i helgen, kram till kusin A m fam för en trevlig kväll, till er som vi inte hann med säger vi ha en bra sommar och vi ses senare.

A-B du fyller år i dag så..

Och till vännerna i Örebro säger vi kör försiktigt hemåt från skåneland och trevlig resa till värma landet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.