åh..det var bara en dröm eller ?

Har just skördat , skalat och fått hjälp med hackningen av rabarberna, väntar nu på att bagarn ska komma hit och göra goda kakor eller andra bakverk.Tyvärr är jag osäker om jag har gett koorinaterna till alla bagares gps..väntar och ser.

Jäklar vad dagarna går fort, gräsmattan och klövern växer som tok, klövern växer ! ja då menar jag tyvärr inte klövern på kontot utan på gräsmattan..tyvärr..

På himlen kan man just nu se både sol, åskmoln och blå himmel, vem ska man tro på ?

Hade en märklig upplevelse alldelses nyss. Satt i soffan och jag måste ha somnat till tvärt för jag tyckte att dom sa något om snöfall i fjällen..? Fy vad det är otrevligt när man nickat till och hör röster i syner…eller är det så jäkligt att fortare än vi tror ser det ut såhär igen.

nä tacka vet jag de röster jag hör som säger..åk utomlands..åk utomlands…varmt..sol..palmer…hav..skynda , skynda

Skickar här en hälsning till mr Brewitz som fyllt år, kanske är ni fortfarande på resande fot och så vi skickar hälsingen med rökpuffar..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.