ett klokt beslut

Ohhh…nu verkar det som om guden är på väg, ja åskguden menar jag. Kanske det blir giganternas kamp även i kväll/natt.

Kattkungen som bor här han har lite galenskaper för sig på nätterna. Han ligger och "pratar/gnäller" samtidigt som han kurrar. Efter ett tag åker han ut i "garagerummet" , då sover han en stund och sen börjar han skrika – gala- yla – knorra och göra alla jäkla ljud tills han åker ut. Häromnatten när åskguden förde oväsen så var det giganternas kamp, kungen mot guden…vem som kunde föra mest oväsen, det är oklart vem som tog hem den segern, men tittar jag på himlen blir det nog en match i natt igen…

Sen måste jag ju säga tjohoooo, jippi och äntligen ett klokt beslut. Då tänker jag på beslutet man tog i Katalonien i dag. Nämligen det att man inte får fortsätta med tjurfäktning…Har som svårt att förstå hur en del kan kalla det konst…!? Tjurfäktning ! I mina ögon är det djurplågeri och de gånger jag sett det på tv har jag alltid hejat på tjuren, mått gott när den store matadoren fått sig en smäll.

Säger bara go Ferdinand go Ferdinand,

Nä man ska vara snäll med djuren, kolla bara hur man löst det i Lisebergs gästhamn i Göteborg. Där finns ett cafè för alla.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.