hiss o diss

Valfläsk tider är över..i dag har ett annat fläsk fått sitt. Jag menar då mitt "sittfläsk". Har suttit på möten mellan 9-17 i dag, ett kort uppehåll på 30 min för lunch , som intog sittande såklart….fy va vi är less, mitt fläsk och ja.

Tror att jag ska börja med  hissar och dissar här på bloggen, nja kanske inte varje dag men varje gång jag skriver i alla fall. Kommer väl att slå både hit och dit, reta någon här och där, men även göra någon glad samt lyfta fram allt bra som händer i tillvaron och i världen.

Så vi börjar väl här och nu då.

Jag vill dissa alla som slänger sig med engelska ord när dom ska redovisa något. Det blir ibland inövade ord som ingen förstår men alla låtsas det för att inte verka "okunniga".. Ber någon föredragshållaren att förklara på svenska så händer allt som oftast att han/hon inte heller kan förklara, kära nån, då blir det ännu mer pinsamt och tomma ord..

Hissa då..ja jag vill hissa flaggan i dag. Den hissar jag för mej själv eftersom jag i dag får ytterligare en årsring, ja jag fyller år…..Tjohoo och grattis till mej ( och till de jag känner som fyller år i dag). Snart är det lördag och då blir det livat i holken.

Hej för nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.