tröttna….

Åter en måndag. Samma visa varje dag. Trött..tröttare..och tröttast.

I dag lägger jag till tröttna också. Det jag tröttnar på  är den i mitt tycke "barnsliga" ton och det "barnsliga" agerandet som nu verkar pågå i riksdagshuset. Alltså , är inte de människor som i dag tog plats på sitt jobb, mer proffsiga än såhär, få vete tusan hur det här ska gå.

Jag syftar bla på diskussionen om vem man får sitta bredvid i plenisalen. Men skärp er säger jag bara. Man måste väl kunna sitta bredvid en människa även om man inte delar tankar och åsikter.

. Herreminje, det får ju en annan göra varje dag…….inte kan jag säga att jag sitter inte bredvid han o han för han tycker inte som jag, eller att jag tycker att han har "fel " åsikter. Det är väl bara att bita ihop, gilla läget och göra ditt jobb. Sen behöver man inte bli kompisar, gå ut och ta en drink eller dela övriga vardagen. Visst är livet, och arbetsdagen lättare om man drar åt samma håll men så är ju inte livet. Ni blir ju inte sjuka av att sitta bredvid en från ett "annat speciellt parti"…

Uppträd som vuxna människor och gör jobbet. Det vore väl annorlunda om det vore en partikamrat som ni skulle samarbeta med, men nu har ni från grunden olika uppfattningar och ni ska banne mej respektera varandra oavsett

De etablerade partierna måste ta sig en ordentlig funderare på vad som gått snett i deras politik som gjort att ett parti likt SD bildats och dessutom fått en himla massa röster av svenska folket…

Förra veckan var man inne på att ändra antalet ledamöter i de olika kommitterna..men snälla, Fokusera på sakfrågor och se till att vi i Sverige får det bättre och gör det ni är tillsatta att göra, sluta lek.

NEJ, jag sympatierar inte med SD men jag respekterar att andra har andra åsikter. Jag är för demokrati, solidaritet och rättvisa. Inte fjant, ostruktur och ofokuserat tidsfördriv.

Så nu har jag fått skälla av mej lite grann. Vill säga hej och lycka till till Isak F som i dag tog plats i riksdagen, du kommer att göra ett bra jobb, fullt stöd från mej.

I övrigt så ska jag ge er ett tips, om ni får slut på anteckningspapper så gör såhär

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.