ännu ett

Brrrrr ! i dag är den verkligen här, vintern. Hörde på radion att man i Skellefteå tagit in svanar och ankor från kommunens dammar eftersom det nu är kallt, riktigt kallt. det fick mej att plocka in mina guldfiskar, det är nog dags för dem att gå i vinterförvaring innan dom fryser fast i sin "pool".

Dagen har väl varit som vilken annan måndag som helst, varken bättre eller sämre. I morgon är det en helt vanlig tisdag och ja, så rullar det på. Inga överraskningar där man befinner sig på dagarna.

Försöker läsa in mej på lite material som jag och en arbetsgrupp av kollegor inom IF Metall avdelningen ska jobba med i morgon bitti, blir spännande. Tror det kommer ut bra av det arbetet, bra för vår organisation och våra medlemmar. Hoppas på det i alla fall. Om inte annat kanske det kommer ut en eller flera motioner till kongressen nästa år, så att det från det blir förändringar till det bättre.

Ihhhhhhh, nu har ännu ett program där "galenskaparna" fått fritt spelrum. Fattar egentligen inte varför man ser programmen, men man måste som typ glo för att få uppröras, måste sluta med det. Vilket program ? " ung och bortskämd" tänker jag på nu, Sen finns ju "kungarna på tylösand, paradise hotel, hollywood, new york, östermalms, skåne fruar, bartenderskolan m .fl.

Alltså, typ liksom, ihhhhhh, seriöst, typ, hallåå, jag börjar typ grina, när jag funderar på om det verkligen är såhär ? Vill man riskera att bli gammal om utvecklingen av generationer fortsätter såhär ? Varför blev det såhär, vart/när började det "spåra ur", varför, varför och åter varför. Hittar nog inte svaren utan får nog bara blunda och hoppas att det vänder tillbaka, kanske inte helt men lite i alla fall, jag.  Nu låter väl jag som hundra år, men okey då, då får det vara så. Men jag tycker att det är lite olyckligt om alla bara skriker ihhhh och typ ska börja grina hela tiden, det blir som jobbigt då. Eller kanske man helt enkelt är avundsjuk ??? kan det vara så illa ? Svaret måste vara nej. Och , ni förstår väl att jag överdriver lite, men se programmen och bedöm själva.

På tal om kyla, jag fryser så jag tror att jag ska sova på toagolvet i natt, där har vi nämligen golvvärme och den är fin nu, när första kalla natten väntar..

här kommer en bild på mina små guldfiskar, nu äntligen inne i värmen, välbehållna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.