i hans fotspår

Helgen lider mot sitt slut och som vanligt så har den gått fort. väldigt fort. Listan på "att göra saker" har påbörjats. Men det är lite svårt att tänka ordna inför jul, och ordna för hustomten som snart kommer, samtidgt som man ska tänka sommarkläder och solskyddsfaktor.

Sörjer min gamla dator som tydligen gav upp häromdagen, den gav upp när jag tittade på nytagna, annorlunda bilder på mej själv, undrar om man ska ta det som ett tecken ? Jag frågade ju bara " spegel spegl på väggen där" och så poff, la datorn av. Tur att dator nr 2 fortfarande lever.

I går var landet wischans byaresturang öppen. Vi var ett 50 tal som tillbringade kvällen i byatugan och åt tacos, skålade, försökte sjunga och öppnade lotter. Riktigt trevligt.

Idag så åkte vi tvärt in till stan för att  hitta en present, vilket inte var lönt. Den fanns inte så det blir att jaga vidare en annan dag. Men jag fick "äran" att göra något helt annat, där i stan, något jag aldrig trott skulle hända. Jag fick gå i hans fotrpår, bara han och jag har trampat där, med någon minuts mellanrum, det är stort, synd bara att jag inte kunde ta en bild på fotspåret där våra fötter möttes…Han den store idolen, min sko i hans. wow. Vem jag menar. Jo Andreas Carlsson han, i den stora idoljuryn på tv 4. Han klev in i en bil, som sedan backade ut medans vi stod bakom och väntade på att parkeringen skulle bli ledig. När jag klev ur , klev jag i hans fotspår..Ni förstår Carola går i Andreas fotspår, vilka rubriker.. Han hade tydligen signerat sin bok i en bokaffär i dag, vi såg det när vi kom in där. Ja så var det med den saken.

Såg i dag reprisen på uppdrag granskning, och i det programmet tog dom upp händelsen på senildementboendet i Piteå, ni vet där man tvingades låsa in gamlingarna ensamma på natten. Man blir så jäkla upprörd…upprörd på kommunalgubben som stod och försökte förklara bort sig och situationen, på att gamla och sjuka får behandlas på detta sätt. Det är säkert som undersköterskorna sa, " det här sker på fler ställen i landet, men ingen tror oss". Tack o lov har jag bara goda minnen från min tid inom äldreomsorgen, goda minnen om hur vi tog hand om våra gamla på Storumans sjukstuga..

Fattar inte heller hur de resonerar som samtidigt vill ha skattesänkningar men samtidigt , kräver / tror att  vård, skola och omsorg ska fungera som man vill ha det, hur, vem ska finansiera det om inte skattekronorna.

Nu är det dags för en kulinarisk utmaning i köket, dvs middagsdags.

Skickar en stor stor kram till Pappa Errol på farsdag, mamma får också hänga med på ett hörn. Ni har gjort det bra i sommar..puss på er

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.